En liten reklambyrå med stor kompetens, genuint engagemang och unikt inkännande!

En liten reklambyrå med stor kompetens, genuint engagemang och unikt inkännande!

Referenser

Jonny Siikavaara – Lajoanis

När jag behöver grafisk hjälp på riktigt vet jag bara en som levererar sådant jag blir kreativt imponerad av.

Mariell har verkligen en osannolikt häftig kreativ förmåga, som hon skickligt kombinerar med en knivskarp förståelse av målbilden och en drivkraft som garanterar att allt blir klart i tid.

Jag kan varmt rekommendera Mariell och Fickla.

Författaren Jonny ville ha bokomslag som var som en kreativ explosion. Vissa av elementen på omslaget har hans konstnärliga son Lars Siikavaara Wester tecknat.

Sara Norenius – Liv i balans

Fickla, Mariell, har en unik förmåga att med sitt öga för de små detaljerna, fånga upp essensen av vad jag vill förmedla på min hemsida!

Slutresultatet är allt jag önskade och lite till!

Till Liv i Balans har jag gjort så mycket genom åren. Hemsida med integrerad webbshop, foldrar, kurshäften, annonser, affischer och mycket mer. 

Karin Kling – Kling Redovisning

Personlig webbyrå med stort kunnande, bra idéer och proffsigt utfört!

Vi är så glada att vi hittade dig!

Kling Redovisning har fått en ny, stilren och proffsig hemsida. Jag hjälpte även till med att ge dem en grafisk profil för foton  som de sedan lade en beställning på till en proffsfotograf.

Per-Erik Persson – Mora in Europe

Det trevliga, intresserade bemötandet inramar äkta engagemang. Då erhålls en produkt av bästa möjliga kvalitet!

Det är viktigt att ha rätt ”personer med sig i båten”, ty resan är inte alltid enkel. För mig är Mariell som samarbetspartner ett självklart val!

Ett urval av allt jag gjort för Mora in Europe under snart 16 år. Det började med författarens idé kring en bok och har landat i böcker på 6 olika språk, hemsida med webbshop, mässmaterial och mycket, mycket mer.

Helena H Nordin – Dalkulla Ekonomi

Jag har inte ens ord för att förklara det jag är ute efter, du fattar ändå på något magiskt sätt. Det är det som gör dig helt unik!

När Dalkullla Ekonomi startade fick jag äran att göra deras grafiska profil inklusive loggan med symbol i modern kurbitsstil. Därefter har jag även gjort deras hemsida, visitkort och andra trycksaker.

Malin Lindström – Textilåterbruket of Sweden

Mariells fingertoppskänsla för layout ger mig ståpäls.

Hon har gjort min bok till just MIN BOK. Allt bara stämmer!

Tack Mariell, du är bäst!

Malins bok Textilt Återbruk, med massor av bilder och illustrationer var ett så roligt och kreativt projekt. Det finns hon många privatpersoner men även i skolor för textilslöjd. Jag använder själv boken än idag.

Göran Bryntse – European Renewable Energies Federation

Jag har ett oerhört förtroende för Mariells kunskaper och omdöme. Hon är engagerad och kreativ och ser till att jag inte behöver mer än en kontakt för både trycksaker, presentationer och hemsida.

När jag vänder mig till Mariell vet jag att jag får en helhetslösning och en snyggt designad, färdig produkt som motsvarar eller överträffar mina förväntningar!

Göran har genom åren fått åtskilliga powerpoint-presentationer, men jag har även gjort hemsida, visitkort och mässmaterial till de organisationer han reprensenterar. 

Linda Björklund – Mjölkrummet

Mariell är en fena på att göra varje hemsida unik och genuin. Hon har fångat precis det jag vill förmedla i de färger, bilder och former hon valt!

Ett stort tack även för all hjälp med textformuleringar på hemsidan.

Tusen tack för ett mycket trevligt samarbete!

Jag har hjälpt Linda med hemsida, illustrationer och mässmaterial till två olika företag – nu senast med hennes nya företag Mjölkrummet. 

Kontakta mig för ett möte >>

Vill du se mer av vad jag har gjort kan du hitta Fickla på Facebook!