En liten reklambyrå med stor kompetens, genuint engagemang och unikt inkännande!

En liten reklambyrå med stor kompetens, genuint engagemang och unikt inkännande!

Ficklas värld

Om mig och mitt företagande

Jag heter Mariell Mattison och startade Fickla strax efter att jag tog min examen som ingenjör och teknologie magister inom grafisk teknologi 2007 – i år firar jag 17 år som egenföretagare!

Min stora passion och drivkraft är att få förverkliga andra människors drömmar och visioner. Jag lägger alltid ner stort engagemang på att lyssna av mina kunder, för att kunna leverera rätt produkt, oavsett om det är en logotyp, en webbutik eller ett stort paket med mässmaterial.

Till mig kan du vända dig med bara en ungefärlig idé och sedan hjälper jag dig till en färdig produkt. Så länge ditt budskap till dina kunder ska ske via tryckt material eller ute på webben, kan du känna dig trygg med att jag är den enda du behöver ha kontakt med under hela processen.

Men ingen kan allt och där jag kör fast har jag ett brett kontaktnät av människor, med kvalificerade kunskaper utöver mina områden, som finns att tillgå – allt för att du ska slippa ha kontakt med många olika människor.

 

Om du undrar över hjortronet så är den en hyllning till mitt ursprung. Jag är född i Kiruna och  mitt ursprung är Tornedalen, och skogens guld i norr – Hjortronet, kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. 

Om mina kunder och arbetssätt

Under årens lopp har jag haft väldigt många olika kunder, och många av dem har jag fortfarande kvar så här 17 år senare. Även om jag driver ett företag har jag fått många nya vänner i mitt liv genom mitt företagande. Och är det inte lite det som är viktigt här i livet – att omge sig med människor som bry sig om på riktigt?

Mina kunder är alla möjliga sorter från större företag, myndigheter och EU-projekt till småföretagare och finns över hela Sverige. Deras arbetsområden är allt från skog, vård & hälsa, ekonomi, kläder, bilindustrin, coachning och utbildning, och mycket, mycket mer.

Flera av mina kunder är författare, och där har jag ibland bara gjort omslaget till deras böcker, men för det mesta hjälper jag även till med att göra layout för bilder, texter, illustrationer och grafer – och sedan väljer jag ut lämpligt tryckeri och håller alla kontakter med tryckeriet tills produkten är färdig och levererad till kunden.

 

Loggorna nedan är några få av de jag gjort under alla år. Brokig skara, precis som mina kunder, och det är en av de mest fantastiska sakerna med mitt jobb – att få en inblick i så många olika livsval.

ARBETSSÄTT & PRISER

Jag har inga fasta priser på till exempel loggor eller hemsidor. Jag arbetar alltid efter offerter för nya kunder.

Det vanligaste arbetssättet när du kommer som ny kund till mig är att vi träffas på ett café nära dig och går igenom ditt uppdrag.

Därefter går jag igenom allt vi pratat om och skickar en offert till dig.

Först när du är nöjd med offerten startar vårt samarbete.

MARIELL UTANFÖR JOBBET

Jag bor på landet norr om Falun på en gård med tre arabiska fullblod, ett helt gäng med får och lamm (på sommaren), fyra katter och två hundar.

När jag behöver koppla av tar jag gärna en tur med min kajak, är ute i naturen, joggar (nåja, lufsar) eller sover ute en natt – oavsett årstid.

Jag har en längtan efter att få springa i Portugal och skriva en bok. Om inte förr så när jag blir pensionär.

Kontakta mig för ett möte >>