Fickla
Hem till Fickla igen

Referenser - sagt om mig av andra

SÅ HÄR TYCKER NÅGRA AV MINA KUNDER om den service och det engagemang de fått när de anlitat mig för både små och stora uppdrag.

linje
LB Know How

Linda Björklund, på LB Know How har fått hjälp med en grafisk profil, logotype speciellt anpassad för hemsidan, layout och uppdatering av hemsida, visit- och korrespondenskort.

Så här skriver hon om vår kontakt
(2008 - idag):

Du har fångat precis det jag vill förmedla i de färger, bilder och former du valt!

Ett stort tack även för all hjälp med textformuleringar på hemsidan.

Tusen tack för ett mycket trevligt samarbete!

 

linje

Mora in Europe

Per-Erik Persson, på Mora in Europe har fått hjälp med layout till sin böcker Arbete i avverkningslag, både svenska och finska, boken Green Energy from the Forest på engelska, logotype, grafisk profil, fotografering, layout och uppdatering av hemsida, mässmaterial, utskick, visitkort, annonser och en hel del annan grafisk produktion.

Så här skriver han om vår kontakt
(2008 - idag):

Under 2008 utfördes arbetet med att färdigställa våra ”flaggskepp”, böckerna Arbete i avverkningslag, Del 1 och Del 2. Arbetet utfördes tillsammans med Mariell. Böckerna har kommit att skapa fundamenta i hela Norden!

I det fortsatta arbetet är Mariell fortfarande engagerad! Men varför?
Jo, på samma grundvalar som mina principer i samband med att böckerna producerats: Arbetsmiljö, Kvalitet och Produktion, underrubriker och även riktlinjer som beaktats i varje liten del vid skapandet av materialet.

Och utifrån exakt samma principer arbetar jag tillsammans med Mariell: Det trevliga, intresserade bemötandet inramar äkta engagemang, som bidrar till en laganda, vilken i sin tur gör att man trivs i det ofta komplexa och tidvis svåra arbetet. Och resultatet är närmast givet: Då erhålls en produkt av bästa möjliga kvalitet!

Det är viktigt att ha rätt ”personer med sig i båten”, ty resan är inte alltid enkel. För mig är Mariell som partner ett självklart val!

 

linje

LB Know How

Malin Lindström, på Textilåterbruket of Sweden har fått hjälp med layout till sin bok Textilt Återbruk, logga, visitkort, layout och uppdatering av hemsida, layout av webbshop, affischer, mässmaterial och en helt del annat.

Så här skriver hon om vår kontakt
(2008 - idag):

Mariells fingertoppskänsla för layout ger mig ståpäls. Hon har gjort min bok till just MIN BOK. Allt bara stämmer! Ingen tvekan om vart jag vänder mig med nästa kreativa projekt.

Tack Mariell, du är bäst!

 

linje

REPAP

Göran Bryntse, projektledare för den svenska delen av EU-projektet REPAP har fått hjälp med rapporter, div illustrationer, grafer, tabeller, roll-up:er och broschyrer.

Så här skriver han om vår kontakt
(2009 - idag):

Jag har ett oerhört förtroende för Mariells kunskaper och omdöme.

Hon är engagerad och kreativ och hjälper även till med sådant som sträcker sig utanför hennes huvudsakliga kompetensområde – och ser på så sätt till att jag inte behöver mer än en kontakt för både trycksaker, presentationer (powerpoint) och hemsida.

När jag vänder mig till Mariell med idéer eller rena textfiler vet jag att jag får en helhetslösning och en snyggt designad, färdig produkt som motsvarar eller överträffar mina förväntningar!

 

linje

UmbrellaFörlag

Margit Siikavaara, på UmbrellaFörlag har fått hjälp med logga, visitkort, illustrationer, hemsidor och layout av utbildningsmaterial med mera.

Så här skriver hon om vår kontakt
(2007 - idag):

 

Till VD för FICKLA

Tack för
- Vänligt bemötande, proffsigt och personligt
- Det seriösa arbete Du lägger ner
- Dina reflektioner och konstruktiv kritik
- Din förmåga att få färg och form att ”hitta” varann
- Din förmåga att få liv i ditt skapande, på gränsen till
   att man kan känna dofter från pappret
- Jag är glad över denna kontakt och jag vet att Du
   kommer att lysa lite här och var om nåt år.
- Jag tackar igen och önskar Dig LYCKA TILL

 

linje

Mora in Europe och Textilåterbruket är kunder som fick följa med mig under min anställning på Keyla Design, viss del av materialet till de företagen gjorde jag under tiden som anställd.

fotnotsskugga
Fickla   Mariell Mattison   070-3922246   Gårdvik 179, 790 23 Svärdsjö
Innehar FA-skattsedel   W3C strict   © Fickla 2007-2017 All rights reserved

linje

Snabbkontakt:

mariell@fickla.se
070-39 222 46

linje

Snabbinfo:

Fickla drivs av Mariell Mattison, utbildad teknologie magister och ägare av Fickla sedan 2007.

Fickla finns fysiskt i Gårdvik, en bit från Falun i det vackra Dalarna.

linje

Smått och gott:

 

Fickla på FB:

Fickla p?Facebook

 

Fickla på Twitter:

Fickla p?Twitter